Ditt eget livsparadis

Medkila bopark vil bli et livsparadis for naturopplevelser, trygg lek, nærhet til barnehager, skole, idrettstilbud og med kort avstand til naturperler som Heia, Hinnstein, Maistua, Demningen og Medkilavannet. Dette er stedet hvor det blir fint å bo – både ute og inne.

Feel24 Medkila
9 minutter gangavstand
750 meter

Nærhet til alt

Tid er blitt en knapphetsfaktor for mange. Det er så mange tilbud og så mye vi ønsker å gjøre. Da er det viktig med nærhet til daglige gjøremål som barnehage, skole, idrettsanlegg, matbutikk og offentlig kommunikasjon. Store avstander til disse gjøremålene er for mange en tidsluker som du slipper ved å bo i Medkila Bopark. Her blir det korte avstnader til alt dette.

Gode bomiljø krever arenaer for samlinger og felles opplevelser. I vår bopark blir det laget en naturpark med gapahuk, benker, noen lekeapparater og bålplass med bålpanne. Her kan det gode naboskap skapes eller naturparken kan benyttes til bursdager, feiringer og familiesammenkomster. Medkila og Kilkam er to store og meget aktive idrettslag med gode tilbud innen fotball, håndball og ski. Gode treningsanlegg og løypenett i nærmiljøet er en betydelig trivselsfaktor som også bidrar til det gode bomiljø som området her er viden kjent for.

Det urbane liv

Det er også kort vei til Amfi Kanebogen med 60 butikker og kafeer, sentrum av Harstad med badeland, kulturhus, kino, bibliotek, festivaler, havnepromenader, lekeparker, spennende butikker og variert kafe og restautranttibud. Med andre ord: Kort vei til å leve og nyte.

Skal du ut å reise er det kun 12 minutter til Hurtigbåten og Hurtigruten og 30 minutter til Harstad/Narvik Lufthavn på Evenes.